Küünlamaagia on väga lihtne viis oma soovid Universumi poole teele saata ning täide viia. Kuidas teha nii, et soovid täide läheksid? Kuidas meelitada ligi armastust, küllust, ilu ja tervist. Küünlamaagia on üks kõige levinumaid ning lihtsamaid maagiad ning iga inimene on mingil hetkel oma elus seda kasutanud. Olgu tegu romantikaga, lõõgastusega või millegi muuga. Kuidas aga teada millist värvi küünalt valida?
Värskenda oma kodu kvaliteetsete ja stiilsete aksessuaaride ning loo teadlikult ka maagiat. Küünalde puhul on igal värvil oma tähendus ja otstarve.

Roosa sümboliseerib uut armastust, uut hingamist, uusi võimalusi. Põleta roosat küünalt, et oma ellu tõmmata tingimuseta armastust ning rõõmu.

Roheline küünal kannab endaga kaasas küllusega, rahavooluga ja tervendamisega seotud energiaid. Põleta rohelist küünalt, et enda ellu rohkem küllust ning rahalist õnne ligi meelitada. Süüdates rohelise küünla annad Universumile teada, et soovid parandada oma finantsolukorda. Roheline küünal aitab taastada ka elujõudu ning pakub tuge tervedamisel!

Kollane küünla värv sümboliseerib päikese energiat ning positiivsust.

Valge värv tõstab esile hingelise maailma, mõjub puhastavalt. Valge küünla põletamine on kasulik selleks, et avada kodus olevaid seisvaid energiaid. Selle küünla leek paneb kodused energiad liikuma. Valge küünalaga saab puhastada kodu, see sümboliseerib helgust selgust ning puhtust. Energeetika võib olla puhas, kõrgelt vibreeriv, aga ka tume, blokeerunud, madalate vibratsioonidega. Puhas energeetika paneb meid ennast hästi tundma. Peale tubade koristamist ning suurpuhastust käi valge küünaga läbi kogu oma kodu ning pööra erilist tähelepanu toanurkadele ja välisuksele. Peale seda aseta valge küünal kodu keskmesse ning naudi hubast õhkkonda.

Küünlamaagias on olulisel kohal ka kuufaasi jälgimine. Kui teed oma rituaali õigel ajal, siis läheb see kindlamini täide. Parim aeg on kuu loomine või täiskuu aeg, siis on energeetiline kanal avatud ning energiad võimenduvad.