€6.90
Melt & Pour seebimassist on lihtne seepi valmistada. Seebimass on juba valmis tehtud seep, mida saab isikupärastada meelepärase lõhna- või värvaine abil. Seebimass tuleb tükeldada ja sulatada, segada sisse lisandid ning valada vormi tahkuma. Pärast tahkumist on seep kohe kasutusvalmis.
1.Tükelda seep väiksemateks ühtlasteks tükkideks.(NB väiksemad tükid sulavad kiiremini)
2. Sulata seep mikrolaineahjus 400-600 w juures või pliidil kuumaveevannis. Seep sulab umbes 70 kraadi juures. Jälgi, et seep keema ei läheks
3. Sega sisse lisandid. Lisa värvainet osakaupa ja sega vahepeal mass läbi, et seebi värvi kontrollida.
4. Vala seep vormi ja lase toatemperatuuril tahkuda. Keskmise suurusega seep tahkub 1-2 tundi.
5. Tahkunud seepe saab kohe kasutama hakata. Kui soovid neid aga edasi kinkida või pikemalt säilitada, keera seep toidukilesse. See takistab niiskuskadu.
Out of stock