Andestamine võib teha imesid, kui õpime lahti laskma minevikust. Läbi andestamise võetakse su õlgadelt suur koorem ning tekib vabadustunne. Lase kergusega lahti inimestest ja olukordadest, mis põhjustasid valu ja kurbust Sinu sees. Keskendu neile muutustele ja taipamistele, mida oled sellest õppinud. Õpi andestama ka iseendale, et Sinus poleks enam süütunnet. Eksimine on inimlik, sest me kõik teeme aeg-ajalt vigu. Kõik olukorrad lahendevad läbi andestamise ja heatahtlikuse. See on kingitus, mille teed iseendale saavutamaks hingerahu enda sees.
Andestamine ravib valusaid tundeid sinu sees, mitte sündmusi ega teisi inimesi. Andestamine tähendab lahti laskmist lootusest, et minevik oleks võinud olla parem. Üldjoontes tähendab see seda, et me aksepteeriksime oma minevikku sellisena nagu see oli ning et meie minevik ei mõjuta meid enam olevikus. Süüdistamine ei tee kunagi sind ega sinu elu paremaks. Mida rohkem seda teed, seda havlamakse läheb sinu olukorda, kuna sa lood negatiivset energeetikat järjest juurde. Andestamine on teadlik valik ja ohvri seisundist välja astumine. Suuna oma energia iseenda rahulolule ja elurõõmu taastamisele.
Oskus andestada võib mõjutada igat aspekti meie elus – tervist, tööd, suheteid, lapsevanemaks olemist, üleüldist õnnelikkust ja heaolu, sest me kogeme kahjulikke emotsioone ja füüsilisi mõjutusi, mida me tunneme siis, kui ei suuda endale ja teistele andestada. Andestamine iseendale on esimene samm vabanemaks hirmudest, mille pettekujutelmade vangis Sa oled. Elu on imeline, kui õpid aru saama tunnetest ja emotsioonidest enda sees. Igal juhul on Sul õigus olla ka kurb, vihane või hirmunud jne. See ei tähenda, et peaksid süüdistama teisi või isennast. Andestamine on meeleseisundi loomine, mille käigus saavutad uuesti hingerahu ning harmoonia.

Tänan südamest!