Meie mõtted on kiired ja liiguvad ajas. Seetõttu on oht, et kaotame nende üle kontrolli. Soovides oma mõtetele positiivne suund anda tuleks hakata praktiseerima tänulikkust igas päevas. Ole tänulik ja hinda neid häid kogemusi või asju, mis Sinu elus juba praegusel hetkel olemas on! Alati on midagi, mille eest tänulik olla. Head meelt tuleks tunda ka väikeste asjade eest!
Siis kui oled juba õppinud keskenduma positiivsele, hakkad märkama ilu enda ümber.
Tänulikkus tähendab hinnata seda, mis Sinu elus juba olemas on, et Sa ei keskenduks liiga palju sellele, mis on halvasti või mida Sul pole. Elu on pidevas muutumises, mistõttu saame läbi maagia parandada oma enesetunnet. Minu jaoks on rõõm, kui saan ärgata turvaliselt oma kodus rahu ajal. Saan kallistada oma lapsi ja lähedasi ning nunnutada lemmiklooma. Olen lummatud looduse ilust ja võlust. Sellised pisiasjad igas päevas võivad jääda märkamatuks või tunduda enesest mõistetvad. Kiire elutempo ja pidev rassimine ei võimalda inimestel tunda rõõmu läbi tänulikkuse, tundub nagu selleks poleksi aega!
Üks armas mõte on pidada tänupäevikut. Selleks sobib misiganes meelepärane märkmik, kuhu saad panna kirja tänulikud hetked oma päevast. Tea seda, et tänulikkus on alati positiivne mõte ja see loob juurde külluslikust. Õnn on meie enda meeleseisund, mida lood Sina iga oma mõttega. Mõte on energeetiline võnge, mis loob meie reaalsust. Kui olete keskendunud tänulikkusele läbi õnneliku mõtte, meelitab see ellu häid asju ja poistiivset suhtusmist. Peagi märkad, kuidas muutub Sind ümbritsev maailm. Inimesed tunduvad lahkemad ja sõbralikumad, elu muutub värvikamaks, hakkad hindama asju hoopis teise vaatenurga alt. See, mis tundus varem tähtsusetu või enensestmõistetav muutub väärtuseks.
Kui oled märganud muutust oma hinge tasandil, saad teadlikumalt liikuda edasi oma mõtete suunamisega. Võid teha valiku asjadest, mis Sinu elus enam korrastamist vajaksid. Näiteks kui soovid oma ellu rohkem armastust ja hoolimist. Tunne tänulikkust iga väiksemagi komplimendi eest, võta seda kui kingitust. Kui soovid oma ellu rohkem raha, hakka tundma tänulikkust iga makstud arve eest jne. Peagi märkad, kuidas positiivne energiavood toetab Sind igal sammul!
Selleks, et tunda mõttemallis muutust võiks tänupäevikut pidada vähemalt 3-6 kuud.

Minu hinges on siiras tänu Sulle, kes sa seda loed. Ava oma süda ja meeled ning püüa kinni see heaolu võti, mis Sulle ulatati lahkuse ja armatusega!

TÄNAN SÜDAMEST!